vakantie, Noord-Italie, valle-brembana, italiadesso, MTB, wandelen, fietsen, wintersport, klimmen

Schildercursus in schilderachtige omgeving Valle Brembana Noord Italië

Het schilderen van landschappen vraagt naast de nodige techniek een inspirerende omgeving. De Valle Brembana is zo’n inspirerende omgeving. De bijzonder bergen en prachtige vergezichten vragen er bijna om op doek gezet te worden. Tijdens deze cursusweek leer je van een ervaren docente de techniek om aan de wens van de omgeving tegemoet te komen.

Schildercursus. ade-peters, Monte-Alben, dolomiet, Orobische-Alpen, Noord-Italie, thumb   cursus, schilderen, landschap, noord-italie, valle-brembana, ade-peeters   schilderen, noord-italie, ade-peters   Italiadesso, wandelen, orobische-alpen

Programma schildercursus Noord Italië.

Je verblijft in Albergo Neve, een berghotel op loopafstand van Zambla Alta BG. De schildercursus wordt gegeven in de ochtenden, waardoor er voldoende tijd overblijft om alleen of met medecursisten de omgeving te verkennen. De stad Bergamo heeft een tweetal belangwekkende musea, het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst en Accademica Carrara met een grote kunstcollectie uit de middeleeuwen en barok, die gezamenlijk bezocht kunnen worden.

Schildercursus, Noord-Italie, Oltre-il-Colle, Ade-Peters, thumb   schildercursus, Bergamo, stedentrip, noord-italie, ade-peters, thumb   Schildercursus, Noord-italie, bergamo, museum, ade-peters, thumb   Schildercursus, Noord-italie, bergamo, museum, ade-peters, thumb

Docente schildercursus Noord Italië.

Ade-Peters, docente-schilderen, schildercursus, noord-italieDe cursus wordt gegeven door Adé Peters, een getalenteerde en enthousiaste kunstenares uit het Betuwse dorp Kerk-Avezaath. Adé heeft zich gespecialiseerd in portret- en landschapschilderen en combineert inmiddels tientallen jaren het kunstenaarschap met het lesgeven. Sinds 1983 woont ze in Kerk-Avezaath en geeft ze tekenles en schilderles aan volwassenen in Avezaath (bij Tiel) en in Culemborg. (meer informatie op http://www.adepeters.nl/).

Er zal gebruik gemaakt worden van acrylverf, dit materiaal is bij de cursus inbegrepen. Als je voorkeur hebt voor ander materiaal is dit voor de docente geen enkel probleem, maar zal je zelf het materiaal mee moeten nemen.

Nog niet alle details liggen vast en er is daarmee ook nog volop ruimte voor deelnemers om hun wensen kenbaar te maken waar maximaal rekening mee gehouden zal worden.

Praktische informatie schildercursus Noord Italië

niveau beginners en gevordenen
docente Adé Peters
lesuren per week 15-20 uur
kosten (incl. materiaal excl. reis en verblijf)* € 295 per week
planning** 4-10 juni 2023
uiterste inschrijfdatum 14 mei 2023

*   indien u eigen verf meeneemt zal er een korting van € 25 gerekend worden.
** planning onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 5)

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly