vakantie, valle-brembana, italiadesso, Noord-Italie, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo vakantie, Noord-Italie, valle-brembana, italiadesso, MTB, wandelen, fietsen, wintersport, klimmen Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo vakantie, Orobische-Alpen, Alpen, actieve-vakantie, valle-brembana, italiadesso, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo vakantie, valle-brembana, italiadesso, Bergamo, San-Pellegrino, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Over ons

Joke van der Meulen en Theo Bianchi, de mensen achter ItaliAdesso.

Joke-en-Theo-thumb

Wij zijn Theo Bianchi en Joke van der Meulen. Sinds 1985 komen wij zelf zeer regelmatig in de Valle Brembana en we hebben de inwoners, de omgeving en de taal goed leren kennen. De sfeer in de dorpen, de vriendelijkheid van de bevolking, de interessante geschiedenis van de Valle Brembana en de prachtige natuur van de Orobische Alpen maakt het voor ons tot een ideale vakantiebestemming. Deze nog onbekende streek in het voor velen nog onbekend gebied in Noord Italië willen we graag met u delen.

De missie van ItaliAdesso.

We zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen van een onbezorgde vakantie te laten genieten in de Valle Brembana. De Valle Brembana heeft zoveel te bieden dat wij daar niets aan toe hoeven te voegen. Wat wij toevoegen is het menselijk aspect door onze gasten van veel praktische informatie te voorzien en gedurende hun vakantie in de Valle Brembana aanwezig en behulpzaam te zijn.

Die behulpzaamheid bieden we natuurlijk ook graag vooraf. U kunt ons bellen en mailen voor meer informatie over de omgeving en/of de appartementen, hotels en bed and breakfasts. Ook als u bijzondere wensen heeft is er veel mogelijk.

Live with the locals in Noord Italië, ItaliAdesso op televisie:

In november 2014 zijn we met ItaliAdesso op televisie geweest. We vertellen waarom het niet nodig is om naar de andere kant van de wereld te gaan om een vakantie te beleven tussen lokale bevolking en wijzen letterlijk aan waar de Valle Brembana ligt (verstopt tussen de Orobische Alpen, tussen het Gardameer en het Comomeer, boven Bergamo).
ItaliAdesso, Noord-Italie, Valle-Brembana, vakantie.
Theo-Bianchi, ItaliAdesso

Theo Bianchi
+31(0)651278249
e-mail

Joke-van-der-Meulen, italiadesso
Joke van der Meulen

e-mail

Overige gegevens:

ItaliAdesso
Kamer van Koophandel 24347514
BTW nummer NL 812 17 92 25 B01

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly