vakantie, valle-brembana, italiadesso, Noord-Italie, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo vakantie, Noord-Italie, valle-brembana, italiadesso, MTB, wandelen, fietsen, wintersport, klimmen Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo vakantie, Orobische-Alpen, Alpen, actieve-vakantie, valle-brembana, italiadesso, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo vakantie, valle-brembana, italiadesso, Bergamo, San-Pellegrino, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Ligging van de Valle Brembana

De Valle Brembana, Noord Italië, goed bereikbaar, ca 1.050 km van Utrecht

De Valle Brembana is één van de hoofdvalleien van de provincie Bergamo. Bergamo is één van de provincies van de regio Lombardije in Noord Italië.  De Valle Brembana is goed bereikbaar met de auto (1.050 km vanaf Utrecht). Naast de standaard route die uw navigatiesysteem aangeeft en die grotendeels over de snelwegen voert, zijn er een aantal mogelijkheden om ook van de reis ernaartoe een vakantie onderdeel te maken. We hebben er zelf al diversen gereden en delen graag onze ervaring met u. Hoe u ook rijdt de route is prachtig. De foto’s boven deze pagina zijn onderweg genomen. Vindt u het te ver om in een keer te rijden kunt u ook via ItaliAdesso een hotel voor onderweg boeken.

De Valle Brembana, Noord Italië, dankzij vliegveld aantrekkelijk voor korte vakantie.

Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van vliegveld Bergamo (BGY) is de Valle Brembana een heel aantrekkelijke bestemming voor een korte vakantie. Er vertrekken regelmatige goedkope vluchten vanaf Eindhoven (EIN) en Weeze (NRN). Op het vliegveld zijn huurauto’s beschikbaar.

Boek VluchtReserveer autoBoek Accommodatie

De Valle Brembana, Noord Italië, een grote keus aan accommodaties van ItaliAdesso.

Kijk op onderstaande kaart naar de ligging en de accommodaties van ItaliAdesso, de dorpen en de bezienswaardigheden in de Valle Brembana.

Filter op

grote kaart

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly