Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Thermen met ItaliAdesso in San Pellegrino Noord Italië.Zoek verblijfZoek VluchtReserveer auto

Thermen in San Pellegrino Noord Italië.

San Pellegrino was ooit een sjiek kuuroord, wat te zien is aan de prachtige jugendstil bouwwerken. Gelukkig komt de grandeur langzamerhand weer terug, na het Casino zijn ook de thermen (QC Terme San Pellegrino) weer in gebruik genomen. De thermen hebben alles in huis voor een ontspannen verblijf. Ruim 6.000 m2  wellness  tussen gerestaureerde fresco’s, zuilen en modern interieur. Er zijn zwembaden met thermaal water,  watervallen, sauna’s, stoombaden, een zoutkamer en ontspanningsruimtes. Het thermaal water is rijk aan pure calcium, bicarbonaat en magnesium  en doordat het door steenlagen stroom bevat het verschillende kostbare minerale zouten. Er kunnen verschillende massages geboekt worden. Tot slot is er op allerlei manier rekening gehouden met de innerlijke mens, er is een grote keus aan gerechten en gerechtjes in verschillende bars. Kortom een ideale plek voor een mini-vakantie binnen uw vakantie in de Valle Brembana.

De Valle Brembana een vakantiebestemming van ItaliAdesso.

Voor liefhebbers van thermen (wellness), een actieve vakantie én natuur is de Valle Brembana in Noord-Italie een ideale vakantiebestemming. De door ItaliAdesso geselecteerde Valle Brembana vallei is een relatief onbekende vakantiebestemming in Noord Italië. Dankzij de Orobische Alpen, die de vallei omringen, is het aantal mogelijkheden voor een actieve vakantie bijna onbeperkt. Zo zijn er zijn prachtige routes voor Nordic-Walking en wandelen. oor of langs dorpjes, over bergtoppen, door bossen, altijd kunt  u onderweg genieten van de unieke flora en fauna van de Orobische Alpen en wordt u regelmatig verrast door bijzondere vergezichten.  Een prettige bijkomstigheid is het gegeven dat de horeca in dit gebied goed vertegenwoordigd is met bars, restaurants en rifugi (berghutten) waardoor ook pauzeren een aangename bezigheid is. ItaliAdesso kent dit gebied en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaren, waardoor wij u een groot aantal aan hotels,  bed and breakfastsappartementen voordelig kunnen aanbieden.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly