ItaliAdesso wordt wereld beroemd in Oltre il Colle

Afgelopen weken zijn wij (Theo Bianchi en Joke van der Meulen) in Oltre il Colle geweest om ons “progetto” te presenteren onder het motto “ItaliAdesso, Adesso Olandesi”. (Italië Nu, Nu Nederlanders). Zowel de VVV als de gemeenteraad is blij met ons initiatief en laat dit ook op verschillende manieren aan de inwoners weten. We hebben veel appartementen bekeken en beoordeeld. Ook zijn er gesprekken geweest met een hotel en een camping om zo een zo breed mogelijk aanbod te kunnen creëren.

De plaatselijke sportwinkel is graag bereid u sportartikelen te verhuren zoals klimmateriaal en Mountainbikes en dat alles voor zeer sympathieke prijzen. Daarnaast zijn we door verschillende partijen benaderd die met ons samen willen werken waardoor we u activiteiten als begeleide bergwandelingen en -beklimmingen aan kunnen bieden.

Onze unieke aanpak, het betrekken van de inwoners en ondernemers van Oltre il Colle bij ons initiatief en het gebruik van alles wat er al is aan voorzieningen (winkels, horeca), zorgt voor veel enthousiasme bij de bewoners en heeft zelfs de regionale pers gehaald. Hieronder kunt u zowel de het originele artikel als de Nederlandse vertaling vinden.

130607 BergamoNews  130607 BergamoNews (NL)

 

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly