Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Appartement “Via Piazzoli” van ItaliAdesso in Serina BG, Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek vluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Appartement Via Piazzoli in Serina Noord Italië:

Het appartement heeft 2 kamers waarvan één slaapkamer en een prachtige tuin met een klein zwembadje voor kinderen. Het appartement ligt boven Serina tegen de bossen op de Alben aan en daarmee gunstig voor wandelen. Ook uw hond is welkom.

Appartement Via Piazzoli van ItaliAdesso in Serina Noord Italië.

Appartement “Via Piazzoli” is een van de vele appartementen van ItaliAdesso in Serina  BG. Serina BG is een gezellig bergdorp met historisch centrum in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede en betaalbare horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. Serina BG ligt aan de Via Mercatorum en in de directe omgeving zijn verschillende mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen en wintersporten als: langlaufen, skiën en sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van dit appartement en verschillende horecagelegenheden in de buurt, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly