Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Appartementen agriturismo Trapletti
Meer info&Boeken VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving appartementen agriturismo Trapletti bij Serina

Deze bijzondere agriturismo  heeft pas in 2013 voor het eerst haar deur geopend nadat de familie boerderij volledig gerenoveerd is met veel liefde en aandacht voor de oorspronkelijke elementen. In het pand zijn een aantal appartementen gerealiseerd die zowel met als zonder ontbijt gereserveerd kunnen worden. De appartementen zijn met zorg en oog voor detail ingericht en hebben ieder een eigen keuken (koelkast, kookplaat) en sanitair (toilet, wastafel, bidet en douche). Er is bewust voor gekozen om geen TV en geen internet te bieden zodat de gasten even afstand kunnen nemen van de hectiek van alle dag en volledig kunnen ontspannen. Het schitterende terras met uitzonderlijk uitzicht op de vallei zal hier ook zeker aan bijdragen.

Ligging en voorzieningen appartementen agriturismo Trapletti:

Deze agriturismo (bed and breakfast, appartementen) ligt midden in de natuur grofweg tussen Serina en Dossena. Op het terrein worden fruit en diverse soorten kruiden gekweekt, waarvan Tiziana overheerlijke jam en overige producten van maakt. Vanaf de boerderij kan direct het bos in gewandeld worden. De dichtstbijzijnde plaats is Serina (3,3 km), met een historisch centrum en diverse winkels en restaurants. De andere kant op ligt het dorp Dossena (3,9 km) waar zich oudste kerk van de vallei bevindt. Dossena heeft een aantal winkeltjes en een (uitstekend) restaurant. Zowel vanuit Serina als vanuit Dossena kan de Via Mercatorum bereikt worden. Oltre il Colle ligt op 6,3 km afstand.

Appartementen agriturismo Trapletti wordt aanbevolen door ItaliAdesso.

Serina en Dossena liggen in de Valle Brembana, een ongerepte  vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de eigenaren van Agriturismo Bed and Breakfast Trapletti en Theo en Joke bevelen deze accommodaties van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly