Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Residence Ristorante K2, Foppolo Noord Italië.
Meer info&boekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Beschrijving hotel Residence Ristorante K2 in Foppolo Noord Italië.

Hotel Residence Ristorante K2 ligt direct aan de ski-piste en heeft een hoger gelegen “baita” waar tussen de middag gegeten kan worden. Van binnen is het een echt berghotel, waarbij veel gebruik gemaakt van blank hout. Het eten is uitstekend en de gastvrouwen zijn erg hartelijk. Naast de (familie)kamers zijn er ook appartementen beschikbaar. Dit hotel staat in de regio erg goed aangeschreven.

Hotel Residence Ristorante K2 wordt aanbevolen door ItaliAdesso

Residence Ristorante K2 is een hotel van ItaliAdesso in Foppolo BG. Foppolo BG is een in de regio bekende wintersportplaats in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In Foppolo BG zijn verschillende mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, langlaufen en sneeuwwandelen, maar Foppolo BG is vooral bekend vanwege de mogelijkheden voor wintersporten als skiën en snowboarden. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de eigenaren van Hotel Residence Ristorante K2 in Foppolo en ze bevelen dit hotel van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly