Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Agriturismo La Pèta
Boek NuBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Agriturismo La Pèta Costa Serina Noord Italië

Dit agriturismo ligt op een groot eigen terrein op een groene helling. Alle gebouwen zijn mooi gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke eigenheid. Het heeft een eigen restaurant met een uitstekende keuken, dat ieder weekend geopend is. In de keuken worden veel eigen geproduceerde producten gebruikt, fruit, kaas, kruiden etc. Er is een oud kerkje op het terrein dat o.a. gebruikt wordt voor films, vergaderen enzovoort. Er zijn 2, 3 en 4 persoonskamers beschikbaar met gedeeld sanitair, allen met airconditioning, parketvloer en antiek meubilair.

Agriturismo La Pèta wordt aanbevolen door ItaliAdesso

Costa Serina is gelegen in de Valle Brembana, een ongerepte  vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de eigenaren van Agriturismo La Pèta Costa Serina en ze bevelen dit agriturismo van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly