Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

B&B Santa Brigida
Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Beschrijving Bed and Breakfast Santa Brigida in Santa Brigida Noord Italië.

Dit Bed and Breakfast is gevestigd in een prachtig gerestaureerd authentiek pand met de kenmerken van de Bergamasker bouwstijl. Achter de ronde poort bevindt zich een binnenplaats waar een houten trappenhuis zichtbaar is.  Er is een sfeervolle ruimte voor gezamenlijk gebruik met een authentieke keuken uit 1800 met fornuis en houthaard. Op de bovenverdieping zijn 2 ruime 2 persoonskamers en een 3 persoonskamer die ieder hun eigen sanitair hebben.

Voor Bed and Breakfast Santa Brigida is ItaliAdesso de enige aanbieder.

Bed and Breakfast Santa Brigida is een van de vakantieaccommodaties van ItaliAdesso in Santa Brigida BG. Santa Brigida is een gezellig bergdorp in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede en betaalbare horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, langlaufen, skiën en sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van deze bed and breakfast en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt. Voor deze bed an breakfast is ItaliAdesso zelfs de enige aanbieder.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly