Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Albergo Ristorante Neve van ItaliAdesso in Valle Brembana, Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Hotel Albergo Ristorante Neve in Zambla Alta Noord Italië

Hotel Albergo Neve ligt iets buiten het dorp op de voet van de Grem met zicht op de Alben en Arera en kan getypeerd worden als echt berghotel. Het is een geweldig uitgangspunt voor een actieve vakantie in de zomer (wandelen, klimmen en MTB) als in de winter:  naast het hotel bevindt zich een kleine skipiste en de langlaufloipes en routes  voor sneeuwwandelen zijn op loopafstand. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin en een snowtubebaan. Het eigen restaurant staat in de wijde omtrek zeer goed aangeschreven, zowel de streekgerechten als de pizza’s. Vlak achter het hotel bevindt zich een boerderij van een van de broers van de eigenaar en de daar gemaakte kaas wordt in het hotel verkocht. In het hotel hangen de vele bij veekeuringen gewonnen koeienbellen, iets waar de familie Quistini trost op is.

Voor Hotel Albergo Ristorante Neve is ItaliAdesso de enige aanbieder

Hotel Albergo Ristorante Neve is een hotel van ItaliAdesso in Zambla Alta BG in Noord Italië. Zambla Alta BG is een hooggelegen bergdorp in de Valle Brembana, een ongerepte  vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van dit hotel en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt. Voor dit hotel is ItaliAdesso zelfs de enige aanbieder in Nederland.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly