Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Centrale van ItaliAdesso in San Pellegrino Terme, Noord Italië.
Meer info&boekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving hotel Centrale in San Pellegrino Terme, Noord Italie.

Hotel Centrale ligt inderdaad centraal in San Pellegrino Terme BG. Deze plaats die over de hele wereld bekend is van het mineraalwater dat hier gewonnen en gebotteld wordt heeft verschillende prachtige jugenstil panden. Het Casino is volledig gerestaureerd en kan in de zomer bezichtigd worden. Ook de Thermen zijn gerestaureerd en eind 2014 heropend. Hotel Centrale is al generaties lang in handen van dezelfde familie, de voormalige eigenaar en dus de vader van de huidige eigenaar is ondanks zijn hoge leeftijd van 85 jaar nog zeer betrokken en staat nog regelmatig achter de bar. Op de bovenste verdieping bevindt zich een luxe spa met sauna, turks bad en jacuzzi. Er kunnen speciale wellness arrangementen geboekt worden. Alle kamers beschikken over een eigen balkon en zijn voorzien van gratis WiFi. In de tuin van het hotel kunt u heerlijk ontspannen. Bij de receptie kunt u fietsen huren en de prachtige omgeving gaan verkennen. In het restaurant kunnen zowel gasten als publiek terecht voor lunch en diner. Hier wordt een mix van regionale en Italiaanse specialiteiten geserveerd.

Hotel Centrale in San Pellegrino Terme wordt aanbevolen door ItaliAdesso.

Hotel Centrale in San Pellegrino Terme is een aanrader van ItaliAdesso. San Pellegrino Terme ligt in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen en sneeuwwandelen. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de eigenaar van hotel Centrale in San Pellegrino Terme,  en Theo en Joke bevelen dit hotel van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly