Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Albergo Ristorante Pizzeria Coira van ItaliAdesso in Santa Brigida, Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Albergo Rist. Pizzeria Coira in Santa Brigida Noord Italië.

In een mooi gerestaureerd historisch pand in het midden in Santa Brigida BG bevindt zich hotel Albergo Ristorantte Pizzeria Coira. Zoals uit de (volledige) naam valt af te leiden beschikt dit hotel over een restaurant en serveert pizza’s gebakken in een traditionele hout-gestookte pizzaoven. De eigenaar Igor laat u met veel plezier niet alleen meegenieten van de pizza’s zelf maar u ook zien hoe de pizza’s gemaakt worden. Ook zal hij u graag de spelregels van het bocce uitleggen, het hotel heeft een eigen boccebaan. In de bar van het hotel staat een biljart. Bij het hotel is een tuin met terras. Er zijn 9 kamers beschikbaar waarvan een aantal met balkon. Iedere kamer beschikt over een LED-TV, haardroger en kluisje.

Voor Hotel Albergo Rist. Pizzeria Coira is ItaliAdesso de enige aanbieder

Hotel Albergo Ristorante Pizzeria Coira is een hotel van ItaliAdesso in Santa Brigida. Santa Brigida BG is een van de vele bergdorpen in de Valle Brembana,een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, wintersporten. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van dit hotel en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt. Voor dit hotel is ItaliAdesso zelfs de enige aanbieder in Nederland.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly