Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Corona van ItaliAdesso in Branzi, Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving hotel Corona in Branzi, Noord Italie.

Hotel Corona in Branzi BG is een gastvrij hotel waar u door de eigenaresse en haar zussen direct warm welkom  geheten wordt. De traditionele inrichting  met veel hout draagt ook zeker bij aan de warme welkome sfeer, zowel in de eetzaal als de kamers. Er worden uitstekende traditionele gerechten geserveerd. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer en televisie. Hotel Corona beschikt over eigen parkeergelegenheid. Deze eigenaar heeft ook appartementen beschikbaar voor een verblijf van minimaal een week.

Hotel Corona in Branzi wordt aanbevolen door ItaliAdesso.

Hotel Corona in Branzi BG is een aanrader van ItaliAdesso. Branzi BG is een van de vele bergdorpen in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen en sneeuwwandelen. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de familie Pedretti, de eigenaren van hotel Pedretti in Branzi,  en Theo en Joke bevelen dit hotel van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly