Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Pedretti*** van ItaliAdesso in Branzi BG, Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving hotel Pedretti in Branzi, Noord Italie.

Hotel Pedretti is mooi familiehotel centraal gelegen in Branzi. De gastvrije familie Pedretti, die het hotel hun eigen naam heeft gegeven, verwelkomt  u graag. Het interieur kenmerkt zich door het gebruik van hout waardoor er de warme sfeer van een berghotel ontstaat. Er is een gezellige lounge en een zonnige tuin. De in 2014 gerenoveerde kamers zijn comfortabel en hebben allemaal een eigen badkamer. De meeste kamers hebben uitzicht op de bergen en er zijn enkele met een eigen balkon beschikbaar. Het hotel beschikt over een eigen restaurant met zowel regionale, nationale als internationale gerechten. Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet.

Hotel Pedretti in Branzi wordt aanbevolen door ItaliAdesso.

Hotel Pedretti in Branzi is een aanrader van ItaliAdesso. Branzi is een van de vele bergdorpen in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen en sneeuwwandelen. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de familie Pedretti, de eigenaren van hotel Pedretti in Branzi,  en Theo en Joke bevelen dit hotel van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly