Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Riposo, San Pellegrino TermeMeer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving hotel Riposo in San Pellegrino Terme, Noord Italie.

Direct bij het aankomen in San Pellegrino, heel centraal in de Valle Brembana, ligt hotel Riposo. Hotel Riposo heeft in 2014 een complete opknapbeurt ondergaan en heeft een strak en fris uiterlijk gekregen. Er is een beschutte tuin met terras en een ruime eigen parkeerplaats. Er worden streekgerechten gereserveerd en er is een eigen bar. De nette kamers hebben een tegelvloer en eigen sanitair. Hotel Riposo beschikt ook over familiekamers en groepsslaapruimten.

Hotel Riposo in San Pellegrino Terme wordt aanbevolen door ItaliAdesso.

Hotel Riposo in San Pellegrino Terme is een aanrader van ItaliAdesso. San Pellegrino Terme ligt in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen en sneeuwwandelen. De mensen achter ItaliAdesso kennen deze vakantiebestemming en haar bewoners goed. Ook kennen ze de eigenaar van hotel Riposo in San Pellegrino Terme,  en Theo en Joke bevelen dit hotel van harte aan.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly