Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Piazza Brembana van ItaliAdesso in Piazza Brembana, Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Hotel Piazza Brembana in Piazza Brembana Noord Italië

Hotel Piazza Brembana is al meer dan honderd jaar in handen van de familie Ronzoni die u graag verwelkomt in hun hotel, voor een plezierig en ontspannen verblijf. Het hotel ligt in het centrum van het dorp Piazza Brembana, gunstig gelegen voor zowel zomer als winter activiteiten. In het restaurant van Hotel Piazza Brembana worden zowel streekgerechten als andere gerechten geserveerd. Het Hotel beschikt over 9 lichte, ruime kamers met badkamer en zijn voorzien van televisie en gratis WiFi. Er is een garage voor uw fiets of motor. Ook uw huisdier is welkom. Een transfer van en naar het vliegveld is op aanvraag beschikbaar.

Voor Hotel Piazza Brembana is ItaliAdesso de enige aanbieder

Hotel Albergo Ristorante Neve is een hotel van ItaliAdesso in Zambla Alta BG in Noord Italië. Zambla Alta BG is een hooggelegen bergdorp in de Valle Brembana, een ongerepte  vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van dit hotel en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt. Voor dit hotel is ItaliAdesso zelfs de enige aanbieder in Nederland.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly