Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Hotel Locanda al Lago van ItaliAdesso in Cassiglio Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek vluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Hotel Locanda al Lago Noord Italië.

Deze locanda, oftewel restaurant met kamers,  is gehuisvest in een voormalig jeugdherberg. In 2015 is het pand opgeknapt en een aantal uitstekende kamers met eigen sanitair gerealiseerd. Het eten is overheerlijk, de eigenaar heeft verschillende prijzen gewonnen. Locanda al Lago dankt haar naam aan het vlakbij gelegen stuwmeer  en is prachtig gelegen aan het begin van de Sentiero delle Orobie Occidentali een meerdaagse huttentocht door het fascinerende berglandschap van de Orobische Alpen, en daarmee een prima startpunt. Samen met Locanda al Lago biedt ItaliAdesso een compleet arrangement inclusief vervoer vanaf het eindpunt terug naar Cassiglio. Neem contact op voor meer informatie. Daarnaast is deze locanda uitstekend geschikt voor een meerdaags verblijf.

Voor Hotel Locanda al Lago wordt aanbevolen door ItaliAdesso

Hotel Locanda al Lago in Cassiglio Noord Italië behoort tot het unieke aanbod van ItaliAdesso. Cassiglio  is een oud dorpje aan het begin van de Sentiero delle Orobie Occidentali,  in de Valle Brembana, een ongerepte  vallei in Noord Italië omringd door de Orobische Alpen. In Cassiglio zijn naast Locanda al Lago een bar en een kruidenier. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van dit hotel en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly