Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

Rifugio La valle del Drago van ItaliAdesso bij Roncobello Noord Italië.
Meer info&BoekenBoek vluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Hotel Rifugio La valle del Drago bij Roncobello Noord Italië.

Deze rifugio, oftewel eenvoudig hotel,  is gehuisvest in een gerenoveerd historisch gebouw. Het heeft een zonnige ligging en uitzicht op het fascinerende berglandschap van de Orobische Alpen. In de eetzaal die gevestigd is in een panoramische veranda waardoor u tijdens het eten van deze mooie ligging kunt genieten, worden diverse streekgerechten geserveerd. Er zijn 6 kamers met toiletten en douches op de etage. De multifunctionele ruimte voor tentoonstellingen en congressen kan worden gereserveerd voor speciale gelegenheden. Er zijn kleedkamers met toiletten en douches voor fietsers en toeristen op doorreis. Om het gebouw heen ligt een tuin waar kinderen kunnen spelen en theater en muziekuitvoeringen gehouden worden. Bovendien is er een kruidentuin met fruitbomen, bessen, groenten en veel verschillende geneeskrachtige kruiden die op aanvraag bezocht kan worden. Deze rifugio is erg geschikt als groepsverblijf, waarbij de eigenaren graag met u meedenken over en organiseren van diverse excursies.

Voor Hotel Rifugio La valle del Drago is ItaliAdesso de enige aanbieder

Hotel Rifugio La valle del Drago bij Roncolbello Noord Italië behoort tot het unieke aanbod van ItaliAdesso. Roncobello is een hooggelegen bergdorp in de Valle Brembana, een ongerepte  vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, skiën, langlaufen, sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van dit hotel en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly