Aanbieding ItaliAdesso voor goedkope vakantie in Noord Italië

Verlaagde tarieven en “5x gratis” voor een goedkope vakantie.

aanbieding-2014, noord-italie, vakantie, appartementaanbieding-2014, noord italie, appartement, vakantie.aanbieding-2014, noord-italie, vakantie, appartementaanbieding-2014, noord-italie, vakantie, appartement

ItaliAdesso wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de Valle Brembana en heeft daarom haar tarieven extra aantrekkelijk gemaakt. Dit scheelt u per appartement per week €100,00 of zelfs meer! Voor dat geld kunt u in de Valle Brembana veel leuke andere dingen doen, de bars en restaurants hanteren in deze steek zeer redelijke prijzen. Bovendien is:

  • 1. bij aankomst in uw appartement is uw bed gratis opgemaakt.
  • 2. u kunt tijdens uw verblijf in het appartement gratis gebruik maken van bad en keukenlinnen.
  • 3. uw appartement wordt gratis weer voor u schoongemaakt.
  • 4. de reservering van het appartement wordt gratis voor u verwerkt.
  • 5. ItaliAdesso betaald uw verplichte verzekeringskosten, die daarmee voor u gratis zijn.

Daarnaast zijn de verbruikskosten van gas en elektra inbegrepen waardoor u geen onverwachte kosten heeft.

Maak gebruik van de aanbieding kijk nu welk Appartement nog beschikbaar is

Arriveer in uw appartement in de Valle Brembana op een dag naar keus.

De aanbieding is niet de enige reden waarom het aantrekkelijk is om een appartement bij ItaliAdesso te boeken. ItaliAdesso werkt voor een groot aantal appartementen niet met vaste wisseldagen. U kunt op iedere dag in de week aankomen in het door u gekozen appartement. Dankzij de gunstige ligging van de Valle Brembana ten opzichte een van de belangrijke vliegvelden in Noord Italië bij Bergamo (BGY) dat minder dan anderhalf uur vliegen van Eindhoven ligt, is het ook een aantrekkelijke bestemming voor een (lang) weekend.

Maak gebruik van de aanbieding kijk nu welk Appartement nog beschikbaar is

De Valle Brembana in de Orobische Alpen is een bijzondere bestemming.

aanbieding-2014, vakantie, appartementen, noord-italieaanbieding-2014, noord-italie, vakantie, appartementaanbieding-2014, noord-italie, vakantie, appartement
De Valle Brembana in Noord Italie die sowieso de moeite waard is, mét of zonder aanbieding. De Valle Brembana is een van de drie hoofdvalleien van de provincie Bergamo. Het gebied heeft een lange interessante geschiedenis waar tot de dag van vandaag veel van terug te zien is. Het gebied wordt omsloten door de Orobische Alpen, een afwisselend gebergte met unieke flora en fauna en veel mogelijkheden voor wandelen en andere activiteiten.

Maak gebruik van de aanbieding kijk nu welk Appartement nog beschikbaar is

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly