NIEUW: Albergo Milano*** Piazzatorre BG

Nieuw hotel via ItaliAdesso Hotel Milano*** Piazzatorre BG

“De rustige, groene bossen, het buitengewone landschap en het prachtig uitzicht op de prachtige bergtoppen van de Orobische Alpen, dit is de juiste plaats voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie van ontspanning en welzijn, weg van de drukte en het moderne leven. Welkom bij ons thuis, voel je gast in de ware zin van het woord!”

Ondertekend: Familie Bonetti


Met deze woorden introduceert de familie Bonetti hun hotel, albergo Milano in Piazzatorre. Eigenlijk hoeft daar weinig aan toegevoegd te worden, de trots en de hartelijkheid die uit deze tekst spreekt is direct merkbaar bij binnenkomst in het hotel. Net als de meeste hotels in de Valle Brembana beschikt ook dit hotel over een prima restaurant, waar de streekgerechten volgens traditionele recepten klaargemaakt worden. Er zijn 25 kamers beschikbaar waarvan een aantal met balkon met panoramisch uitzicht. Iedere kamer beschikt over een LED-TV, haardroger en kluisje. Hotel Milano heeft de mogelijkheid voor een transfer van en naar het vliegveld Orio al Sero bij Bergamo.

albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, buitenkant albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, bar albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, restaurant-2 albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, terras albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, stube albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, slaapkamer albergo-milano, piazzatorre, valle-brembana, noord-italie, italiadesso, badkamer-2

 

Omgeving hotel Albergo Milano***:

Hotel Milano*** ligt in Piazzatorre, een van de vele dorpen in de Valle Brembana, ca. 45 km van Bergamo. ’s Winters is het een geliefd wintersport dorp, ’s zomers zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en mountainbiken. In juli en augustus kan de skilift gebruikt worden om de wandelroutes te bereiken. Het dorp zelf biedt de nodige basisvoorzieningen aan winkels en horeca. In het dorp is een nieuwe sporthal die door groepen gebruikt kan worden. Daarmee is deze locatie ook erg geschikt voor sportteams die eens wat anders willen.

hotel-Piazzatorre-BG, Albergo-Milano, valle-brembana, noord-italie, italiadesso vakantie, noord-italie, piazzatorre, valle-brembana, airoli vakantie, noord-italie, piazzatorre, valle-brembana, mountainbiken hotel-Piazzatorre-BG, Albergo-Milano, valle-brembana, noord-italie, italiadesso

 details en boeken

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly