Inschrijving trailrunning evenement 2015 begonnen.

trailrunning, 2015, Noord-Italie, Orobie-ultra-trail, ItaliAdesso

De inschrijving van het trailrunning evenement Orobie Ultra Trail (OUT) is begonnen! Voor de snelle inschrijvers geldt een aantrekkelijk vroekboek tarief.

Trailrunning evenement Noord Italië op een rijtje

Inschrijfgeld:
Route: afstand: hoogteverschil: gehouden op: 1/12-31/12 1/1-31/5 1/6-30/6
OUT (Orobie Ultra Trail) 140 km 9500 m 31 juli-2 augustus 2015 €100 €110 €130
GTO (Grand Tour Orobie)  70 km 6500 m 1-2 augustus 2015 €50 €70 €90

Trailrunning evenement in de provincie Bergamo Noord Italië.

Van 31 juli tot 2 augustus 2015 wordt er een groot trailrunning evenement georganiseerd in de provincie Bergamo Noord Italië.  Er kan gekozen worden voor een route van 140 km met 11.000 meter hoogteverschil en een route van 70 km met een hoogte verschil van 5.000 meter.  De route loopt o.a. door de Valle Brembana, over de Alben en de Arera. Het is de eerste Ultra Trail ter wereld die begint in het hart van de (Orobische) Alpen en eindigt in een middeleeuwse stad, namelijk in Citta Alta, het historische gedeelte van de stad Bergamo. Ben je geïnteresseerd in dit evenement, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief, wij houden je graag op de hoogte. Wil je het combineren met je (gezins)vakantie, kijk dan even verder op deze website voor de vele mogelijkheden. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen we denken graag met je mee.

De Valle Brembana biedt veel mogelijkheden voor een actieve vakantie in Noord Italië.

De route komt door de Valle Brembana, een voor liefhebbers van natuur én een actieve vakantie een ideale vakantiebestemming. De door ItaliAdesso geselecteerde Valle Brembana vallei is een relatief onbekende vakantiebestemming in Noord Italië, die wordt omring door de Orobische Alpen. Dankzij de prachtige ligging is het aantal mogelijkheden van activiteiten zoals trailrunning, wandelen, mountainbiken en rotsklimmen bijna onbeperkt. Door of langs dorpjes, over bergtoppen, door bossen, altijd kunt u onderweg genieten van de unieke flora en fauna van de Orobische Alpen en wordt u regelmatig verrast door bijzondere vergezichten. Een prettige bijkomstigheid is het gegeven dat de horeca in dit gebied goed vertegenwoordigd is met bars, restaurants en rifugi (berghutten) waardoor ook pauzeren een aangename bezigheid is. De mensen achter ItaliAdesso kennen dit gebied en haar bewoners goed en hebben dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaren, waardoor wij u een groot aanbod aan hotels, bed and breakfasts, appartementen, agriturismo’s en rifugo’s (berghutten) voordelig kunnen aanbieden.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly