Interview Joke gepubliceerd op internet

Valle-Brembana,Noord-Italie, wandelen, MTBRecent kreeg ik (Joke van der Meulen) het verzoek om mee te werken aan een interview voor Verkeersbureaus.info. Verkeersbureaus.info is een website met reis inspiratie en informatie over bestemmingen. Elke dag vind je op de website het laatste  reisnieuws en inspirerende reisblogs. De redactie voegt regelmatig nieuwe bestemmingen toe. De Valle Brembana is zo’n nieuwe vakantiebestemming en Alexandra Ochsendorf heeft ItaliAdesso leren kennen op de Fiets en Wandelbeurs. Deze kennismaking met de Valle Brembana en ons concept was voor haar aanleiding om over ons te publiceren. (http://verkeersbureaus.info/nieuws/2014/03/10/42196-italiadesso-presenteert-bergamo-italie-aan-de-hand-van-vernieuwend-concept/)

Aan haar verzoek om een interview wilde ik natuurlijk graag meewerken. Enerzijds omdat ik mijn werk leuk vindt  en er graag over vertel, maar natuurlijk vooral omdat het weer een kans is om heel veel mensen te laten weten dat de Valle Brembana echt de moeite van het bezoeken waard is. Vandaag is het interview geplaatst (http://verkeersbureaus.info/interviews/2014/05/14/46010-een-dag-op-kantoor-bij-joke-van-der-meulen-van-italiadesso/) , reacties zijn natuurlijk welkom.

Deze bij het interview geplaatste foto is genomen op het terras bij Pier in Oltre il Colle, op de achtergrond is de Arera te zien.

 

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly