ItaliAdesso volgt het WK2014 Brazilië

ItaliAdesso volgt het WK2014 in Italië.

We dachten daarmee meer kans te hebben op een finale plaats maar helaas heeft Italië het toernooi inmiddels verlaten.

Om jullie een idee te geven hoe de sfeer bij ons is maken we regelmatig foto’s en filmpjes die we via de social media verspreiden. Voor de “niet-social-media-vrienden” plaatsen we de foto’s en filmpjes ook op deze pagina.

Wedstrijd Australië-Nederland, 2-3

In passende outfit hebben we in Pub Aurora in Oltre il Colle BG onze jongens aangemoedigd. Het was spannend en we waren even bang dat het niet hielp. Maar gelukkig werd ook deze 2e wedstrijd gewonnen.

Wedstrijd Italië-Costa Rica, 0-1

In de verwachting dat vanavond alles azzuro (blauw) zou zijn gingen we weer naar pub Aurora. Er was wel veel meer publiek om te kijken naar deze wedstrijd, maar de koorts zoals we dat in Nederland kennen was hier (nog) niet uitgebroken.

Wedstrijd Nederland-Chili, 2-0

Wij waren er weer klaar voor! Vanavond zouden ook 2 gasten komen waardoor het “oranjelegioen” in één keer verdubbeld was. Het leidde wel een beetje af en er zijn daarom geen foto en filmbeelden van. Nadat Nederland ook deze laatste wedstrijd in de poulefase gewonnen had, hebben we het oranje vlaggetje op de auto laten zitten (daar hebben we dan weer wel foto’s van). Het geeft veel bekijks.

ItaliAdesso, wk2014 ItaliAdesso, wk2014

 

 

Wedstrijd Uruguay-Italië 1-0

’s Avonds moesten we een presentatie geven in Branzi BG en we hebben deze wedstrijd dan ook daar gekeken. We werden door diverse mensen aangesproken die onze auto met vlaggetje al op de parkeerplaats hadden zien staan. Gelukkig waren er ondanks het voor Italië zo teleurstellende resultaat ’s avonds ruim 20 eigenaren van hotels, b&b’s, appartementen en rifugi die graag meer wilden weten over ons project.

 

Wedstrijd Brazilië-Chili, Brazilië wint na strafschoppen.

Deze wedstrijd wilden we thuis kijken voordat we naar de pizzeria zouden gaan. De normale westrijdtijd van 90 minuten was echter niet genoeg voor een beslissing en de magen knorden. Eenmaal in de pizzeria was een van de pizzaiolo’s zo vriendelijk om ons zijn telefoon ter beschikking te stellen zodat we toch ook de rest van de wedstrijd konden zien. Toen er uiteindelijk strafschoppen nodig waren voor de beslissing was het net even rustig en konden de pizzaiolo’s zelf ook even meekijken.

ItaliAdesso, Noord-Italie, wk2014, theo-bianchi

Wedstrijd Nederland-Mexico, 2-1, door naar de kwartfinales!

Vanavond weer in pub Aurora, waar het extra druk was vanwege het afscheid van de huidige barvrouw Katia. Eerlijk gezegd verloren we de moed halverwege wel een beetje en wilden we de oranje attributen al enigszins besmuikt opruimen, toen het tij keerde. We zijn door! De foto waarop Theo trots de score laat zien  is op facebook een absolute hit geworden.

Theo-Bianchi, wk2014, italiadesso, oltre il colle Theo-Bianchi, wk2014, italiadesso, oltre il colle,

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly