Trailrunning evenement Noord Italië weer groot succes.

Op 7 september 2014 is er bijzonder trailrunning evenement in de Valle Brembana in Noord Italië, gehouden. Voor de 7e keer werd de zogenaamde MAGA skymararthon georganiseerd. De uitdagende route loopt van Zorzone via 4 bergtoppen van de Orobische Alpen de Menna, Arera, Grem, Alben naar Serina. Er kon een hele marathon (38 km en 3000 m hoogteverschil) en een halve marathon (23 km – 1.500 m hoogte verschil) gelopen worden.

  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso-2
  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso-6
  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso
  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso-5
  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso-7
  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso-3
  • trailrunning-noord-italie-MAGA-2014-ItaliAdesso-9


De Valle Brembana biedt veel mogelijkheden voor een actieve vakantie in Noord Italië.

Voor liefhebbers van natuur én een actieve vakantie is de Valle Brembana in Noord-Italie een ideale vakantiebestemming. De door ItaliAdesso geselecteerde Valle Brembana vallei is een relatief onbekende vakantiebestemming in Noord Italië, die wordt omring door de Orobische Alpen. Dankzij de prachtige ligging is het aantal mogelijkheden van activiteiten zoals trailrunning, wandelen, mountainbiken en rotsklimmen bijna onbeperkt. Door of langs dorpjes, over bergtoppen, door bossen, altijd kunt u onderweg genieten van de unieke flora en fauna van de Orobische Alpen en wordt u regelmatig verrast door bijzondere vergezichten. Een prettige bijkomstigheid is het gegeven dat de horeca in dit gebied goed vertegenwoordigd is met bars, restaurants en rifugi (berghutten) waardoor ook pauzeren een aangename bezigheid is. ItaliAdesso kent dit gebied en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaren, waardoor wij u een groot aanbod aan hotels, bed and breakfasts, appartementen, agriturismo’s en rifugo’s (berghutten) voordelig kunnen aanbieden.

Trailrunning in de Valle Brembana en Orobische Alpen 2015

De MAGA-skymarathon wordt in 2015 niet georganiseerd omdat er dan een nog veel groter evenement op stapel staat. Houdt onze website in de gaten, volg ons op twitterfacebook en/of schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Kijk voor een filmpje van 2013 op ons eerdere nieuwsbericht.

 

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly