Noord-Italie, vakantie, valle-brembana, italiadesso, live-with-the-locals, authentiek, appartementen, hotels, bed-and-breakfast, agriturismo

B&B Adelché San Giovanni Bianco

Meer info&BoekenBoek VluchtReserveer autoKijk verder

Omschrijving Bed and Breakfast Adelché in San Giovanni Bianco Noord Italië

Bed and Breakfast Adelché in San Giovanni Bianco is gevestigd in een middeleeuws pand met een wonderbaarlijke geschiedenis. Precies op deze plek heeft een wonder plaatsgevonden, de hartelijke eigenaresse spreekt goed engels en verteld er graag meer over. Het pand is met veel liefde voor de authentieke details in 2006 gerestaureerd. Deze bed and breakfast heeft de beschikking over 3 ruime comfortabele kamers voor 2, 3 en 4 personen met elk hun eigen sanitair . Er is een gezellige ontbijtruimte waar een heerlijk ontbijt geserveerd wordt en een “woonkamer” voor gezamenlijk gebruik.  In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

Ligging Bed and Breakfast Adelché in San Giovanni Bianco Noord Italië

Deze Bed and Breakfast ligt in het gehucht Costa San Gallen, een van de dorpjes binnen de gemeente San Giovanni Bianco.  Het is centraal gelegen in de Valle Brembana en daarmee een goed uitgangspunt om deze bijzondere vallei te gaan ontdekken. Direct achter het pand start een oude route naar San Giovanni Bianco, hierlangs is het slechts 20 min. lopen naar dit middeleeuwse centrumdorp. Bijzonder zijn ook de schoorstenen die vanuit de kamers te zien zijn, het lijken wel wokkels. Deze zijn kenmerkend voor San Giovanni Bianco.

Voor Bed and Breakfast Adelché is ItaliAdesso de enige aanbieder in Nederland.

Bed and Breakfast Adelché is een van de vakantieaccommodaties van ItaliAdesso in San Giovanni Bianco. San Giovanni Bianco is een middeleeuws centrumdorp in de Valle Brembana, een ongerepte vallei in Noord Italië, omringd door de Orobische Alpen. De Valle Brembana is een streek met authentieke dorpjes, met goede en betaalbare horeca, midden in prachtige natuur. Daarmee is het een prima vakantiebestemming met voor elk wat wils. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, trekking, klimmen, langlaufen, skiën en sneeuwwandelen. ItaliAdesso kent deze vakantiebestemming en haar bewoners goed en heeft dankzij deze contacten goede afspraken kunnen maken met de eigenaar van deze bed and breakfast en andere horecagelegenheden, waardoor u hier voordelig op vakantie kunt. Voor deze bed an breakfast is ItaliAdesso zelfs de enige aanbieder in Nederland.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly