home2

ItaliAdesso biedt appartementen, bed and breakfast’s, agriturismo en hotels voor een actieve vakantie in de Valle Brembana tussen de Orobische Alpen Noord Italië.

Op zoek naar een nog onbekende vakantie bestemming in Noord Italë met authentieke dorpenongerepte natuur en bijna oneindig veel mogelijkheden voor een actieve vakantie? Kijk dan verder, de Valle Brembana heeft alles wat u zoekt en ItaliAdesso heeft dankzij de grote kennis van het gebied en het persoonlijk netwerk van de mensen achter ItaliAdesso een ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden, een aantal daarvan is zelfs uniek aanbod.

Bekijk het aanbod appartementen, bed and breakfast’s, agriturismo en hotels.

Maak kennis met de Valle Brembana een authentieke vallei in Noord Italië.

Maak kennis met de Orobische Alpen, ongerepte natuur, unieke flora en fauna.

Bekijk de bijna onbeperkte mogelijkheden voor een actieve vakantie in Noord Italië.

ItaliAdesso bekend in onbekend gebied in Noord Italië met appartementen, bed and breakfast, agriturismo, hotels voor wandelen, MTB, fietsen, wintersport.

Een appartement, bed and breakfast, agriturismo en hotel kunt u bij veel aanbieders boeken en er zijn veel mogelijke bestemmingen voor uw vakantie. ItaliAdesso is in 2013 haar onderneming gestart omdat ze wat nieuws te bieden heeft. Vakantieaccommodaties (appartementen, bed and breakfasts, hotels, agriturismo) in de Valle Brembana, een nog onbekende vallei in de provincie Bergamo omringd door de Orobische Alpen in Noord Italië. De Valle Brembana heeft alles wat er nodig is voor een geslaagde vakantie: ongerepte natuur, bijzondere cultuur, veel gezellige dorpen en aantrekkelijke prijzen. De Valle Brembana wordt omringd door de Orobische Alpen waardoor er een bijna onbeperkt aantal mogelijkheden is voor activiteiten als wandelen, mountainbiken, wielrennen, rotsklimmen en wintersporten als skiën, sneeuwwandelen (ciaspole) en langlaufen. De mensen achter ItaliAdesso komen zelf als jaren in de Valle Brembana en beschouwen het als hun missie Nederlanders op een comfortabele manier kennis te laten maken met deze bijzondere vallei. ItaliAdesso vindt persoonlijk contact daarbij erg belangrijk, zowel met de bewoners van de Valle Brembana als met de klanten. Dankzij ItaliAdesso is er steeds meer informatie over de Valle Brembana in het Nederlands beschikbaar. Tijdens uw vakantie zijn de mensen van ItaliAdesso natuurlijk ook bereikbaar en meestal zelfs persoonlijk aanwezig voor vragen.

Boek uw vakantie accommodatie via ItaliAdesso: voordelig en flexibel.

ItaliAdesso werkt voor de meeste accommodaties niet met vaste wisseldagen. U kunt dan op iedere dag in de week aankomen in het door u gekozen appartement, B&B, agriturismo of hotel. Dankzij de gunstige ligging van de Valle Brembana ten opzichte een van de belangrijke vliegvelden in Noord Italië bij Bergamo (Orio al Serio) dat minder dan anderhalf uur vliegen van Eindhoven ligt, is het ook een aantrekkelijke bestemming voor een (lang) weekend. De Valle Brembana is een voor Nederlanders nog onbekend gebied van Noord Italië en de appartementen, bed and breakfasts, hotels, agriturismo, restaurants en bars hebben nog redelijke prijzen.

Kies een appartement, bed and breakfast, agriturismo of hotel.

Welk type accommodatie uw voorkeur heeft hangt van een heleboel factoren af: o.a. van de duur van de periode, het aantal personen en uw persoonlijke smaak. Bij ItaliAdesso kunt u kiezen tussen appartementen, B&B’s , een agriturismo en een hotel, die elk hun eigen kenmerk hebben met betrekking tot de ligging, het aantal kamers etc. Als u liever een persoonlijk advies heeft, neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte van ItaliAdesso en de Valle Brembana

Regelmatig sluiten we nieuwe contracten af, zowel met eigenaren van hotels, B&B’s, agriturismo en appartementen als met aanbieders van activiteiten. Ook de bevolking van Valle Brembana zelf is actief bezig haar gebied te promoten en organiseert activiteiten die het verblijf in dit toch al zo interessante gebied nog leuker maken. Veel van deze informatie delen we via social media (facebook ItaliAdesso, facebook Valle Brembana, google+, twitter, pinterest en youtube). Het loont echt de moeite om ons daar te volgen voor nieuwtjes, foto’s, filmpjes. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook.

Print Friendly, PDF & EmailPrint Friendly